Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک سایت انگلیسی به تیم ملی فوتبال ایران پیشنهاد کرد برای گلزنی مقابل پرتغال روی ارسالهای هوایی برای سردار آزمون مقابل خوزه فونته حساب باز کند.


به گزارش شریان نیوز،به نقل از مهر، تیم های ملی فوتبال ایران و پرتغال از ساعت ۲۲:۳۰  دوشنبه در سومین دیدار خود در جام جهانی روسیه در شهر سارانسک به مصاف هم خواهند رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایت «Realsport» انگلیس در گزارشی کامل به ارزیابی شرایط تیم ملی ایران، ترکیب احتمالی کارلوس کی روش و پیش بینی نتیجه این مسابقه پرداخت.

بخش هایی از گزارش این سایت در ذیل می آید:

باخت به اسپانیا و گل سعید عزت اللهی
باوجود نمایش جنگجویانه تیم ملی، ایران های سرانجام با ضربه زانوی دیگو کاستا ناکام ماندند که این برای اولین پیروزی اسپانیا در جام جهانی کافی بود. عملکرد ناامید کننده (ایران) در نیمه اول به اسپانیا مالکیت ۸۱ درصدی توپ را داد ... بدن ها در هر جای محوطه جریمه پرواز و ایران شجاعانه دفاع می کرد اما ایران زمانی که توپ به کاستا کمانه کرد، شکست خورد. مردان کارلوس کی روش پس از آن بیشتر بازی کردند و فرصت هایی داشتند؛ هرچند گل سعید عزت اللهی آفساید اعلام شد اما تیم ملی اعتقاد داشت که می توانند مساوی کنند.

ترکیب ایران
کی روش در بازی با اسپانیا در قیاس با بازی مراکش سه تغییر ایجاد کرده بود. او شناخته شده است به اینکه ترکیب ۱۱ نفره اش را بسته به حریف تغییر می دهد. بنابراین او می تواند دوباره این کار را تکرار کند. ایران که به پیروزی نیاز دارد ممکن است با ترکیب هجومی تری آغاز کند؛ با تغییر سیستم ۱-۴-۵ به سیستم ۱-۴-۱-۴ و امید ابراهیمی یک پست جلوتر حضور خواهد داشت.  علیرضا جهانبخش هم روی نیمکت قرار می گیرد.

نقطه ضعف پرتغال
نقطه ضعف پرتغال در خط دفاع است. بخصوص رافائل گئریرو که عملکرد ضعیفی در بازی با مراکش داشت. این به این معناست که ماریو روی می تواند جایگزین این بازیکن شود. گونزالو گودنس هم همینطور و اندرس سیلوا می تواند خودش را در ترکیب اصلی به جای او ببیند.

یکه تازی آزمون در دوئل های هوایی
تیم ایران در بازی با اسپانیا کاملا دفاعی بود و فقط ۲۲ درصد از مالکیت توپ را در اختیار داشت. این مسئله حضور یک مهاجم هدف را مهمتر جلوه می داد... آزمون تاکنون در هشت دوئل هوایی برتر بوده است، بیشتر از هر بازیکن دیگری.

نبرد کلیدی؛ سردار آزمون و ژوزه فونته
این موضوع در مقابل پرتغال حیاتی است. بخصوص مقابل زوج مسن دفاع وسط. پپه از دو مدافع دیگر بهتر و بازی مقابل او دشوارتر است. به این دلیل است که آزمون باید ژوزه فونته را برای تقابل های رو در رو انتخاب کند. مدافع وسط تیم وستهام به عنوان یک فوتبالیست افت کرده است و ایران باید روی تحت فشار قراردادن این بازیکن روی هوا در مقابل آزمون نگاه داشته باشد.

از کار انداختن رونالدو
از کار انداختن رونالدو؛ این همان چیزی است که کارلوس کی روش بعد از آمار بازی های گذشته روی آن متمرکز است. اسپانیا بازیکن کلیدی نداشت و کل این تیم نیاز به مدیریت داشت؛ از این رو سیستم ۱-۴-۵ انتخاب شد که فضای کمی در اختیار قرار می داد و آنها را مجبور می کرد که باز بازی کنند. با رونالدو آزمایش این است که دو بازیکن با او باشند و مطمئن شد همواره یک نفر اضافه برای پوشش وجود دارد.

هشدار به خط دفاع ایران
با این حال، این غفلت از سایر بازیکنان (پرتغال) است، به عنوان مثال بازیکنان باکیفیت دیگری مثل برناردو سیلوا و گونزالو گدس. همچنین مهار رونالدو با دو بازیکن  به بازیکنان دیگر (پرتغال) این امکان را می دهد که از فضای ایجاد شده در دفاع استفاده کنند.

دسته بندیورزشی

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۰۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی

«شورای آتلانتیک» نوشت: ایران در مسیر جایگزینی روسیه به عنوان صادرکننده پیشتاز تسلیحات قرار دارد، به همین دلیل ایالات متحده نیازمند یک استراتژی مشخص برای مقابله با این روند است.

به گزارش مشرق، اندیشکده «شورای آتلانتیک» در گزارشی آورده است ایران به خوبی در راه تبدیل شدن به یک صادرکننده درحال پیشرفت تسلیحات در سطح جهان قرار دارد؛ تهران در سال‌های گذشته، فروش و انتقال پهپادهای خود را به نقاط مختلف جهان از آمریکای جنوبی تا آفریقا به سرعت افزایش داده است و به صورت ویژه کشورهای بیشتری به خرید این قابلیت‌ها از ایران علاقه مند شده اند.

«دنی سیترینوویچ» نویسنده این گزارش معتقد است که منافع اقتصادی ایران در این حوزه مشخص است زیرا تخمین زده می‌شود که هزینه هر پهپاد پرطرفدار شاهد ۱۳۶ بین ۲۰ هزار تا ۴۰ هزار دلار باشد. این موضوع در کنار گزارش‌هایی مبنی بر فروش بیش از ۲ هزار پهپاد ایرانی فقط به روسیه، نشان می‌دهد که تهران میلیون‌ها دلار از این معاملات به دست آورده است.

این تحلیلگر آمریکایی تاکید دارد: با این حال، دستاورد ایران از چنین تحرکاتی، بیشتر از منافع مالی آن است، چرا که این معاملات موقعیت سیاسی جمهوری اسلامی را در کشورها عمیق‌تر می‌کند و وابستگی به تهران و تولیدات آن را ایجاد می‌نماید.

کارشناس این اتاق فکر آمریکایی سپس به مقایسه تولیدات ایران با نمونه‌های مشابه پرداخته و آورده است: در این زمینه، ایران در مقایسه با کشورهایی مانند انگلستان یا آمریکا که توانایی‌های مشابهی را به سراسر جهان صادر می‌کنند، از مزایای قابل توجهی برخوردار است. پهپادها و سایر قابلیت‌های نظامی ایران، مانند موشک‌های کوتاه‌برد فاتح ۱۱۰، ارزان‌تر از رقبای غربی آن هستند. ضمن آنکه هیچ محدودیت سیاسی یا قانونی که مانع فروش این تسلیحات در سراسر جهان شود، برای ایران وجود ندارد. به نظر می‌رسد تهران هم هراسی ندارد که این محصولات به دست طرف‌های خارجی خطرناک بیفتد.

نویسنده با اشاره به کارایی تسلیحات ایرانی تاکید دارد: از همه مهمتر این است که محصولات ایران در میدان جنگ خود را ثابت کرده اند و این موضوع در استفاده روسیه از آنها در جنگ اوکراین یا توسط گروه‌های نزدیک به ایران همچون حزب الله لبنان، انصارالله یمن یا شبه نظامیان شیعه در عراق مشخص شده است.

کارشناس شورای آتلانتیک معتقد است: این شرایط به ایران اجازه فروش قابل توجه تسلیحات به بسیاری از کشورهای جهان به‌ویژه دولت هایی که غرب در زمینه تسلیحات برای آن‌ها محدودیت‌هایی را ایجاد کرده است، فراهم می‌آورد.

در بخش دیگری از گزارش با اشاره به جایگاه پیشین روسیه در بازار تسلیحات جهان، ادعا شده است که روسیه پس از حمله به اوکراین، به دلیل مجموعه‌ای از تحریم‌ها در بازار تسلیحات و تجهیزات نظامی دچار مشکلاتی شد. پس از این تحول ایران در نظر کشورهایی که پیش از این به تجهیزات نظامی روسیه وابسته بودند، به گزینه ای جذاب‌تر تبدیل شد. ضمن آنکه، سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه می‌تواند فروش تسلیحات متعارف آنها را افزایش دهد.

نویسنده این گزارش با اشاره به تحولات در دریای سرخ به کاخ سفید توصیه کرده است: دولت آمریکا باید جدی بودن شرایط را درک کند. نادیده گرفتن این روند می‌تواند به وضعیت غیرقابل برگشتی منجر شود که ممکن است ایران را به صادرکننده پیشروی تسلیحات در جهان تبدیل کند.

از دیگر پیشنهادهای این اتاق فکر به دولت بایدن آن است که تحریم‌های اقتصادی و سیاسی را علیه هر کشوری که به دنبال کسب توانایی‌های نظامی ایران است یا سرمایه‌گذاری‌های نظامی مشترک را با تهران انجام می‌دهد، اعمال کند زیرا این اقدام می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده باشد. همچنین تسهیل کمک نظامی به کشورهای معامله کننده با ایران، از بین بردن جذابیت تسلیحات ایرانی و بی اعتبار کردن توانایی‌های نظامی ایران از دیگر ترفندها علیه تهران بیان شده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • احتمال غیبت سردار آزمون، مانچینی و اسپیناتزولا مقابل یوونتوس به دلیل مصدومیت
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • گزارش ناامیدکننده نشریه آلمانی درباره سردار آزمون
  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی درباره حمله به اسرائیل
  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی
  • وضعیت مبهم آزمون برای بازی مقابل یوونتوس
  • ستاره پی‌اس‌جی در خطر از دست دادن یورو 2024
  • اتفاقی عجیب برای سردار آزمون در رم
  • پیشنهادات سردار آزمون از لالیگا، سری‌آ و لیگ برتر انگلیس
  • موضع رسمی باشگاه لورکوزن درباره سردار آزمون